aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤι γράφουν στην Ελλάδα για Τσιγκρίνσκι

Τι γράφουν στην Ελλάδα για Τσιγκρίνσκι

Eπιμένουν στην Ελλάδα πως ο Τσιγκρίνσκι θα απαντήσει αρνητικά στην Ανόρθωση και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικο. Τελευταιο δημοσίευμα αυτό του Sportime.gr:

«Είναι αλήθεια πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κατέβηκε στην Κύπρο και είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης ενώ μίλησε και με τους ανθρώπους του κυπριακού κλαμπ για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Δεν έχει άλλωστε συμβόλαιο, ο 36χρονος τον Νοέμβριο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός. Παρά την αισιοδοξία που διαρρέεται από την Κύπρο, πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δε φαίνεται εύκολο να παίξει στην Ανόρθωση ο “Τσίγκρι”.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη “Agent Greek”, η Αθήνα του αρέσει, δεν είναι και πολύ των αλλαγών όταν κάτι πηγαίνει καλά και γενικά η σεζόν με τον Ιωνικό ήταν εξαιρετική.

Όχι για την αξία του Τσιγκρίνσκι που δεν αμφισβητείται από κανέναν που γνωρίζει έστω και λίγο από ποδόσφαιρο αλλά για την πορεία της ομάδας της Νίκαιας που έμεινε εύκολα και παίζοντας καλά στην κατηγορία.

Ο Ουκρανός στόπερ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει προφορικά για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό και στους ανθρώπους της ομάδας είπε πως θα συνεχίσει εν αντιθέσει με τον Άοσμαν που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια ομάδα καταφέρει να πείσει τον Τσιγκρίνσκι βάζει μια σπουδαία προσωπικότητα στο ρόστερ. Πέρυσι για την ιστορία είχε 27 ματς με 1 γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ