aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘέλει κλειστό γήπεδο η Νέα Σαλαμίνα

Θέλει κλειστό γήπεδο η Νέα Σαλαμίνα

Ο ΚΟΑ ενημέρωσε με ανακοίνωση του πως η Νέα Σαλαμίνα κατέθεσε αίτημα για δημιουργία νέας αίθουσας πετοσφαίρισης στη Λεμεσό μετα από συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων με αντιπροσωπεία του Οργανισμού

Η ανακοίνωση

«Στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννος Χρυσοστόμου και ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος.
Παρόντες στη συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου ήταν επίσης το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Σωτήρης Αδάμου, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του ΚΟΑ Δημήτρης Παρτέλλας και η Λειτουργός ΚΟΑ Λουκία Γιαβρή. Το αίτημα της ομάδας της Αμμοχώστου είναι η συνδρομή του ΚΟΑ στη νέα αίθουσα πετοσφαίρισης που επιθυμεί η Νέα Σαλαμίνα να δημιουργήσει στη Λεμεσό.
Οι εκπρόσωποι της ομάδας της Αμμοχώστου ευχαρίστησαν τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη βοήθεια που παρέχει διαχρονικά στο Σωματείο και ζήτησαν τη στήριξή του και στο έργο αυτό»..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ