aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα πράσινα  συγχαρητήρια στους παλαίμαχους για το κύπελλο

Τα πράσινα  συγχαρητήρια στους παλαίμαχους για το κύπελλο

Mε ανάρτηση της η Ομόνοια αναφερθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου των βετεράνων ψες δινιντας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές

Η ανάρτηση της Ομόνοιας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναδείχθηκε χθες Κυπελλούχος Βετεράνων 2021 – 2022. Στον τελικό που έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ νίκησε με ανατροπή την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-2.

Ο Μάριος Ανδρέου στο 13’ έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση, στο 38’ ο Μάρης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 54’ ο Κώστας Γεωργίου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Αναγέννηση. Στο τελευταίο λεπτό ο Οδυσσέως ισοφάρισε σε 2-2 για την ΟΜΟΝΟΙΑ και στις καθυστερήσεις ο Νικολαΐδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αναγέννηση: Λ. Λουκά, Κωνσταντίνου, Δημοσθένους, Γιαννακού (58’ Βιολάρης), Γιωρκάτζιης, Κ. Λουκά, Σιαήλης (7’ Αντωνίου, 30’ Βιολάρης) Ευσταθίου, Ρούσου, Γεωργίου, Ανδρέου (33’ Κιλές).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πολυβίου (30’ Νίλσεν), Νικολαΐδης, Γεωργίου (5’ Οδυσσέως), Προεστός, Μούσκος, Παναγιώτου (51’ Μαύρος), Καϊαφας, Κ. Καλοθέου, Ποντικός, Χατζηπαντελίδης (58’ Μανώλη), Μάρης.

Συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές γι’ αυτή την επιτυχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ