aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα λάθη... απαγορεύονται στον ΑΠΟΕΛ

Τα λάθη… απαγορεύονται στον ΑΠΟΕΛ

Eτοιμάζουν βαλίτσες για τη Βουλγαρία στον ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Μπότεφ Πλόβντιβ και εκεί που τα λάθη απαγορεύονται.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει καλά πως για να έχει μια χρονιά μακριά από προβλήματα, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό ασφαλώς δημιουργεί πίεση στην ομάδα αλλά και στον προπονητή, όμως είναι δεδομένο πως όσοι είναι στους γαλαζοκίτρινους έχουν μάθει διαχρονικά να ζουν κάτω από την πίεση του αποτελέσματος.

Προπόνηση και μετά στο πούλμαν που θα οδηγήσει όλους τους παίκτες στο αεροδρόμιο και στην επιβίβαση στο αεροπλάνο, που θα φτάσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα τον ΑΠΟΕΛ στη Σόφια.

Το θετικό για τον Αυγουστή είναι πως ο Άντον Μάγκλιτσα είναι στις επιλογές για την αναμετρηση της Τετάρτης, ενώ σαφώς πιο έτοιμοι θα είναι και οι Φεράρι – Σούσιτς.

Την Τρίτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Σωφρόνη Αυγουστή στις 19:00, στην παρουσία και ποδοσφαιριστή της ομάδας, και στη συνέχεια προπόνηση στο «Vasil Levski».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ