aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτόχος η ανασυγκρότηση και συσπείρωση του περήφανου Ολυμπιακού κόσμου

Στόχος η ανασυγκρότηση και συσπείρωση του περήφανου Ολυμπιακού κόσμου

Ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό ο οποίος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας  για την σύσταση της Επιτροπής Φίλων της ομάδας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας αγνών φίλων του Ολυμπιακού και με γνώμονα πάντοτε την προώθηση και μεταλαμπάδευση της ιδέας του Ολυμπιακού, μιας ιδέας που γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία σε μια περίοδο διεργασιών που οδήγησαν στα γνωστά Οκτωβριανά του 1931, και μεγάλωσε κατά την περίοδο του απελευθερωτικού αγώνα 1955-59, ανακοινώνουμε την σύσταση της Επιτροπής Φίλων Ολυμπιακού Λευκωσίας «Τακτακαλίτες».

Το όραμα της Επιτροπής είναι η ανασυγκρότηση και συσπείρωση του περήφανου Ολυμπιακού κόσμου, και η διάδοση της ιστορίας και του μεγαλείου της ιστορικής μας ομάδας, μέσα από δράσεις στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας και ειδικά της ημικατεχόμενης μας πόλης.

Σκοπός της Επιτροπής, θα είναι η ενεργοποίηση και η συσπείρωση των Ολυμπιακών γύρω από το Σωματείο και η προσφορά μέσα από δράσεις του Σωματείου και των Ακαδημιών μας στη προσπάθεια διάδοσης του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, έννοιές τις οποίες ο αθλητισμός μας προσφέρει απλόχερά αλλά δυστυχώς στις μέρες μας τις έχουμε καταπατήσει τόσο στον αθλητισμό, όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Οι διαδικασίες για τις επίσημες καταστατικές αλλαγές και την επίσημη δημιουργία της Επιτροπής από το Σωματείο έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ανακοινωθούν επίσημα σύντομα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ