aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣεραφείμ: «Ηχησαν εκκωφαντικά τις σειρήνες ενός βρόμικου πολέμου εναντίον μας»

Σεραφείμ: «Ηχησαν εκκωφαντικά τις σειρήνες ενός βρόμικου πολέμου εναντίον μας»

Έκκληση στους φίλους του Ολυμπιακού Λευκωσίας για να στηρίξουν τους μαυροπράσινους στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ομόνοια έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής, Κώστας Σεραφείμ.

Η δήλωση του Σεραφείμ

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Ομόνοια αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, για να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας που δημιουργήθηκαν από τα τελευταία γεγονότα. Γεγονότα που καταργούν το ήθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ρίχνουν στα Τάρταρα το κύρος του αθλήματος. Θύμα για πολλοστή φορά, όπως επιβεβαιώνουν οι φάσεις, η ιστορική μας ομάδα. Ο σεβασμός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας πλησιάζει επικίνδυνα στο μηδέν με την ανεκτικότητα των αρμοδίων. Η μια φορά μπορεί να είναι τυχαία. Η επαναλαμβανόμενη όμως επιβεβαιώνει την πρόθεση. Η συμπεριφορά έναντι του ένδοξου σωματείου μας δείχνει πόσο μας υπολογίζουν. Στο μηδέν.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η σημερινή μου έκκληση έχει ένα σκοπό, να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. Ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κουβαλά στην πλάτη του αγώνες, τόσο στο εθνικό τομέα όσο και στον αθλητικό τομέα. Τη μνήμα αυτών των αγώνων την κρατούν άσβεστη και είναι καταδικασμένοι από την ιστορία να την κουβαλούν από γενιά σε γενιά οι φίλοι, οπαδοί και εκτιμητές του έργου του. Σήμερα, η ιστορία του Ολυμπιακού, μας καλεί σε συσπείρωση και ενότητα για να περάσουμε αυτή την κρίσιμη φάση για την ομάδα μας. Απευθύνω θερμή έκκληση προς όλους που για τόσα χρόνια κουβαλάμε αυτό το βαρύ φορτίο της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού Λευκωσίας όπως βρεθούμε ξανά άπαντες δίπλα στην ομάδα μας. Αφήνοντας πίσω την πικρία και την στεναχώρια ή τις διαφορές μας, να δώσουμε βροντερό το παρόν μας στον αγώνα επιβίωσης που διεξάγει η αγαπημένη μας ομάδα. Εμείς που κρατήσαμε τον Ολυμπιακό μας ζωντανό σε πιο δύσκολες συνθήκες ξέρουμε τον δρόμο της υπερηφάνειας.

Κάποιοι, φρόντισαν και ηχήσαν εκκωφαντικά τις σειρήνες του συναγερμού πιστεύοντας ότι θα μας στείλουν αμαχητί στα καταφύγια. Ας δώσουμε με το μαζικό παρόν μας στο γήπεδο, ηχηρό το μήνυμα ότι η θέση μας ιστορικά ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων και εμείς εκεί θα βρισκόμαστε μέχρι το τέλος.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Κάποιοι προσπάθησαν να μας κάνουν μαθήματα ηθικής. Εμείς όμως, υπενθυμίζουμε ότι δείξαμε στην πράξη ότι χωρίς κανενός την υπόδειξη, περάσαμε αυτές τις εξετάσεις με άριστα, αποσπώντας χειροκρότημα. Είναι ακόμη νωπές οι μνήμες. Πέρσι σε ανύποπτο, αλλά καθοριστικό χρόνο καθορίσαμε τους νικητές, κόντρα στα προγνωστικά της ηττοπάθειας. Αυτή την Παρασκευή, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την Ομόνοια σε ένα αγώνα για την επιβίωση. Το καθήκον, μας υποχρεώνει να βρεθούμε εκεί και ως 12ος παίχτης να συμβάλουμε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την νίκη που θα μας διατηρήσει ελπίδες για παραμονή. Ας στηρίξουμε την ομάδα μας με αθλητοπρέπεια, μακριά από κάθε ακρότητες που ρίχνουν νερό στο μύλο της διαφθοράς.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά. Κάποιοι φρόντισαν να ηχήσουν εκκωφαντικά τις σειρήνες ενός βρόμικου πολέμου εναντίον μας πιστεύοντας ότι θα παραδοθούμε και θα πάμε στα καταφύγια. Εμείς ξέρουμε που είναι η θέση μας. Εκεί, παρόντες στο προσκλητήριο της αναφοράς της ιστορίας μας. Εκεί για να δώσουμε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε λίγοι, αλλά αρκετοί για να επιβιώνουμε και να αποφασίζουμε.

Κώστας Σεραφείμ

Τεχνικός Διευθυντής Ολυμπιακού Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ