aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣέφεριν: «Με όλες τις ιατρικές βεβαιώσεις και πίσω από κλειστές πόρτες...»

Σέφεριν: «Με όλες τις ιατρικές βεβαιώσεις και πίσω από κλειστές πόρτες…»

Η UEFA έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της ολοκλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά Ολλανδία και Γαλλία δεν συμμερίστηκαν αυτή την άποψη και έβαλαν τελεία στα πρωταθλήματά τους μετά από το γιγάντιο STOP στη διεξαγωγή αγώνων που όρθωσαν οι κυβερνήσεις των δύο αυτών χωρών.

Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία για κανονικό φινάλε παραμένει στους κόλπους της ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο Αλεξάντερ Σέφεριν να υποστηρίζει πως το ποδόσφαιρο θα αλλάξει μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα και πως είναι απλά στο χέρι των πολιτικών ηγεσιών οι τελικές αποφάσεις για το χρόνο της επιστροφής στην ποδοσφαιρική δράση.

«Η ανθρωπότητα θα νικήσει τον κορονοϊό. Είδαμε πόσο ευαίσθητος και ευάλωτος είναι ο κόσμος μας, από τη στιγμή που μία τέτοια κατάσταση τον αποσταθεροποίησε εντελώς. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από θετική ενέργεια και, μέχρι την επιστροφή του ποδοσφαίρου, ο κόσμος θα θεωρεί πως η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική», τόνισε ο Σέφεριν με δηλώσεις του σε ρωσικό μέσο.

Για να συνεχίσει με νόημα: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει, αλλά μόνο για μία μικρή περίοδο. Έχει ήδη επιβιώσει από πολέμους και επιδημίες στο παρελθόν. Θα έχουμε σύντομα κοντά μας το παλιό καλό ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε ξανά ποδοσφαιρική δράση στο χορτάρι αλλά αυτό εξαρτάται από τις αποφάσεις των κρατών. Με όλες τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις και πίσω από κλειστές πόρτες, τα ματς θα επιστρέψουν σχετικά σύντομα. Δεν είναι όμως ο αθλητισμός κόσμος αυτός που θα αποφασίσει για την επιστροφή του ποδοσφαίρου αλλά ο πολιτικός κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ