aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέχου: Έφυγε τραυματίας από την Ομόνοια και αγωνίστηκε με τη Νιγηρία

Σέχου: Έφυγε τραυματίας από την Ομόνοια και αγωνίστηκε με τη Νιγηρία

Στην Ομόνοια περιμένουν την επιστροφή του Αμπντουλαχί Σέχου στην Κύπρο, αυτό θα γίνει μάλλον την Πέμπτη, όπως και του Φράνσις Ουζοχο, για να ακούσουν ποια είναι η άποψη του για το θέμα της χρησιμοποίησης του στην αναμέτρηση της Εθνικής Νιγηρίας με την Γκάνα.

Ο Σέχου όταν αναχώρησε από την Κύπρο για να πάει στην πατρίδα του ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και αυτό που έλεγαν οι πράσινοι είναι πως ο παίκτης οριακά μάλλον θα προλάβαινε να είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Νιγηριανός διεθνής αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι που προκάλεσε και έκπληξη στο «τριφύλλι», αφού για να προλάβει να αγωνιστεί στο ψεσινό ματς αυτό σημαίνει πως κατά την παρουσία του στη χώρα του ακλουθούσε το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Να μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Σέχου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ