aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Προϋπολογισμός €10.000.000 και τιμ 16 ατόμων»!

«Προϋπολογισμός €10.000.000 και τιμ 16 ατόμων»!

Στην Γουάντι Ντέγκλα δούλεψε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αιγύπτου αλλά ακόμη διαμείνει στη γειτονική χώρα.

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε στον Active 107.4%102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Αναφερόμενος στην Γουάντι Ντέγκλα, σχολίασε: «Είναι μικρομεσαία ομάδα. Έμεινα ένα χρόνο. Στην περσινή σεζόν είχε 14 βαθμούς όταν ανέλαβε και ήταν προτελευταία. Σωθήκαμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Φέτος ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήλθαν 11 νέοι παίκτες πριν αρχίσει η σεζόν. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, με καλές εμφανίσεις, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει υπομονή».

Παρομοίασε την Γουάντι Ντέγκλα με τη Δόξα και συνέχισε: «Ο προϋπολογισμός ήταν €10.000.000, ενώ η Αλ Αχλί που είναι η κορυφαία ομάδα στη Αίγυπτο €100.000.000». Ανέφερε πως, είχε 16 συνεργάτες στο τεχνικό τιμ!

Αναφέρθηκε και στο ταλέντο που υπάρχει στην Αίγυπτο. «Είναι απίστευτο το ταλέντο, είναι πολύ ψηλό το επίπεδο», είπε. «Είναι δύσκολο να έλθει παίκτης στην Κύπρο, οι ομάδες ζητούν πολλά λεφτά για να τους παραχωρήσουν. Ούτε στο ολλανδικό και βελγικό πρωτάθλημα, δεν βρίσκουν τέτοια λεφτά που αμείβονται εδώ».

Όπως ανέφερε ο Παπαβασιλείου, αν είχε πρόταση από ομάδα της Αιγύπτου θα έμενε. Και εξήγησε: «Είναι αξιόλογο το πρωτάθλημα, πολύ ωραίος κόσμος. Υπάρχει ασφάλεια εδώ που ζω». Πρόσθεσε πως, θα έλθει σύντομα στην Κύπρο για να δει την οικογένειά του «και ακολούθως θα πάω στη Τσεχία, εκεί είναι η βάση αφού η γυναίκα μου είναι από εκεί».

Για την πανδημία και τις συνθήκες που επικρατούν στην Αίγυπτο, είπε: «Δεν έχει ψηλά νούμερα σε κρούσματα. Όλα είναι ανοιχτά. Το 80% παλεύει για επιβίωση, γι’ αυτό και δεν τα έχουν κλείσει». Για τον τρόπο που οδηγούν στην Αίγυπτο, σημείωσε πως είναι επικίνδυνο, «επικρατεί ένα χάος» είπε συγκεκριμένα. Εντούτοις οδηγά, πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ