aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Περιμένουμε απαντήσεις στις προτάσεις που καταθέσαμε»

«Περιμένουμε απαντήσεις στις προτάσεις που καταθέσαμε»

Περιμένουμε απαντήσεις είναι η απάντηση που παίρνουμε καθημερινά όταν υποβάλουμε την ερώτηση αν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση στην Ανόρθωση από τους παράγοντες της Κυρίας όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

Δύο επιθετικοί, δύο κεντρικοί αμυντικοί και επίσης και δύο ακραίοι επιθετικοί είναι το πλάνο του Ντάρκο Μίλανιτς αλλά και των Νεόφυτου Λάρκου – Σαββα Δαμιανού που έχουν αναλάβει να ενημερώνουν τον προπονητή για τα ονόματα που έχουν αξιολογηθεί θετικά.

Από τους Λάρκου και Δαμιανού έχει γίνει πολύ δουλειά και εχουν γίνει και οι πρώτες επαφές έτσι ώστε να ξέρουν αν είναι στο οικονομικό μπάτζετ της Ανόρθωσης, για να προχωρήσουν μαζί με τον προπονητή στις τελικές επαφές.

Από την άλλη όλα δείχνουν πως ο Έλντερ Φερέιρα δεν είναι μακριά από το να δεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης και οι πιο αισιόδοξοι λένε πως θα είναι η επόμενη επίσημη ανακοίνωση ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ