aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠάπουτσος Vs Β. Δημητρίου on air: Ο εμφύλιος στη διαιτησία καλά κρατεί

Πάπουτσος Vs Β. Δημητρίου on air: Ο εμφύλιος στη διαιτησία καλά κρατεί

Ο «εμφύλιος» στον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου καλά κρατεί και όσο περνά ο χρόνος τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Γιώργος Πάπουτσος και το μέλος του Συνδέσμου, Βασίλης Δημητρίου, μίλησαν στον Super Sport FM και «έβγαλαν μαχαίρια»

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Πάπουτσου: «Ο κ. Δημητρίου δεν παραιτήθηκε και έγνοια του είναι πως θα παραιτηθούν μέλη για να φανεί δυναμική. Υπάρχει παρακίνηση, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Είναι μειοψηφία, στα δάχτυλα των χεριών. Υπάρχουν αγνά παιδιά που πήραν στήριξη από τον Σύνδεσμο και αναγκάζονται να παραιτηθούν. Γιατί ένα μέλος που δεν έχει παράπονο από τον Σύνδεσμο να στέλνει επιστολή παραίτησης. Εμείς δεν διεκδικήσαμε ποτέ λάφηρα, αλλά τα δικαιώματα των διαιτητών».

Ο Βασίλης Δημητρίου που έκανε παρέμβαση ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Γιώργου Πάπουτσου, αφού κατέθεσε τη θέση του έδωσε παράδειγμα με τον Λεόντιο Τράττο: «Είχαμε να στείλουμε εκπρόσωπο στην επιτροπή διαιτησίας, αποφασίσαμε να στείλουμε τον κ. Λεόντιο Τράττο. Τελικά προέκυψε παραίτηση και αποφασίσαμε να στείλουμε κάποιον άλλο. Πρότειναν ένα όνομα, πρότεινα και εγώ, όμως εννοείται πως πέρασε το άτομο που πρότεινα. Τελικά αυτό το άτομο δεν κατάφερε να πάει και αποφασίσαμε να στείλουμε άλλο άτομο και πάλι επέλαξαν αυτόν που ήθελαν και όχι αυτόν που πρότεινα εγώ. Στο τέλος αποφασίσαμε να στείλουμε πάλι τον κ. Τράττο, ωστόσο έπρεπε να προκύψει παραίτηση από το Δ.Σ. Επειδή ο κ. Πάπουτσος είπε ότι έχει συνομιλίες με την ΚΟΠ, να μας απαντήσει γιατί δεν δέχονται την αντικατάσταση του Δ.Σ.».

Από πλευράς του ο Γιώργος Πάπουτσος, απάντησε επί του θέματος: «Ήταν ομόφωνη η απόφαση για τον Λεόντιο Τράττο από το Δ.Σ. πλην του Βασίλη Δημητρίου. Ο κ. Τράττος έστειλε την παραίτησή του στον Σύνδεσμο Διαιτητών. Αν θα γίνει αποδεκτή θα το δούμε. Από τις επαφές που κάναμε για να στείλουμε τον κ. Φρίξο Πέτρου, μας είπαν ότι υπήρχε ένα κόλλημα και σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία αποφασίσαμε τελικά να στείλουμε τον Λεόντιο Τράττο. Και περιμένουμε απάντηση ότι είναι μέλος και επίσημα της Επιτροπής Διαιτησίας κι αναμένουμε για να αποχωρήσει από το Δ.Σ. του Συνδέσμου γιατί δεν γίνεται να έχει διπλή ιδιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ