aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Δεν μας προτάθηκε ποτέ ο Τάνκοβιτς»

Παλιούρας: «Δεν μας προτάθηκε ποτέ ο Τάνκοβιτς»

Ένα πολύ σημαντικό θέμα για την Πάφο είναι η εξεύρεση αλλά και η επιλογή του τερματοφύλακα που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ρούτκο που αποχώρησε από την ομάδα . Παράλληλα ο Πολύβιος Παλιούρας που μιλησε στον super sport ανέφερε πως το όνομα του Τάνκοβιτς που γράφτηκε δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Πάφο

Οι δηλώσεις του

Για τις αποδεσμεύσεις Κοβάσεβιτς και Τόμετσακ: «Ήταν δύο δανεικοί ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουμε να προσθέτουμε ποδοσφαιριστές. Πολύ πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις για μία ανανέωση και άλλα δύο νέα ονόματα πριν φύγουμε για προετοιμασία στη Λετονία. Μιλάμε για ξένους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται σε άμυνα και επίθεση».

Για την ανανέωση συμβολαίου: «Μιλάμε για τον Μπάιριτς, με τον οποίο οι συζητήσεις πηγαίνουν πολύ καλά και είμαστε κοντά στην συμφωνία για επέκταση της συμφωνίας. Θέλουμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της περσινής χρονιάς, να χτίσουμε σε αυτό και να πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά. Να διεκδικήσουμε δηλαδή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Αν οι κινήσεις είναι επιλογές Μπεργκ: «Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται συλλογικά, όλοι έχουν την άποψή τους σε κάθε θέμα και δεν παίρνονται από ένα μόνο άτομο».

Ποιοι άλλοι αποχωρούν: «Ο Ταλίς θα αποχωρήσει και από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να έχουμε και άλλη μία αποχώρηση. Έχουμε αποχαιρετήσει και τον Πάνιτς, που βρίσκεται στη Λετονία».

Για τερματοφύλακα: «Πρέπει να τρέξουμε και το θέμα του τερματοφύλακα, καθώς έχουμε τους δύο νεαρούς μας και θέλουμε ακόμα έναν που να είναι ο βασικός μας. Ο Ρούτκο άφησε βαριά κληρονομιά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας».

Για τον Τάνκοβιτς: «Δεν μας έχει δοθεί αυτό το όνομα. Όμως σίγουρα μας ενδιαφέρουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές».

Για πρόταση Βαλακάρι: «Υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν προτάσεις τις οποίες αξιολογεί η διοίκηση. Δύσκολα θα παραχωρηθεί, όμως ποτέ δεν λέμε ποτέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ