aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάλι γράφουν στην Ελλάδα για Ουάρντα και Άρη

Πάλι γράφουν στην Ελλάδα για Ουάρντα και Άρη

Καθημερινά πλέον τα ελλαδικά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Αμρ Ουάρντα. Η εφημερίδα «Sportime» αυτή τη φορά, κάνει λόγο για ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον πρόεδρος του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη και τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα:

Διαχρονικό το στόρι Άρης – Ουάρντα. Για τον Αιγύπτιο ο Θόδωρος Καρυπίδης στάζει «μέλι». Τον γουστάρει τρελά τον… χαμπίμπι! Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Ο Καρυπίδης με τον Ουάρντα έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και τα λένε αρκετά συχνά. Ο ποδοσφαιριστής αν και ενδιαφέρει, δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα γιατί με τον «Κάρυ» ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», το πρόβλημα είναι στο οικονομικό και μόνο.Ειδάλλως θα τον έπαιρνε… χθες. Καρυπίδης και Ουάρντα μίλησαν για μια ενδεχόμενη συνεργασία πολύ πριν βγει το όνομα στη δημοσιότητα.

Το κασέ του Αιγύπτιου είναι απαγορευτικό για τη νέα τάξη πραγμάτων στον Άρη. 300αρια δεν (θα υπάρχουν).Ο Καρυπίδης έχει αποφασίσει να κόψει τις περσινές… τρέλες που τον ζόριζαν αρκετά και δεν έφεραν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. «Ταβάνι» τα 180, άντε τα 200 χιλιάρικα στα επόμενα συμβόλαια. Και όποιος θέλει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ