aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάμπος Χριστοδούλου:« Όταν ήμουν εγώ στην Εθνική δεν είχα τέτοιους παίκτες»

Πάμπος Χριστοδούλου:« Όταν ήμουν εγώ στην Εθνική δεν είχα τέτοιους παίκτες»

Δεν υπήρξε καμιά επαφή ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον Πάμπο Χριστοδούλου παρά τα οσα γράφτηκαν. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στον super sport ανέφερε πως έγιναν πολλές κινήσεις το τελευταίο διάστημα χωρίς όμως να υπάρξουν αποτελέσματα

Οι δηλώσεις του

Αν προσεγγίστηκε να αναλάβει την Εθνική: «Δεν μου αρέσει και δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να σκαλίζει πράγματα, γιατί ποτέ δεν το έκανα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Όχι, δεν είχα καμία απολύτως επαφή, ότι ξέρετε και εσείς, τα διάβαζα και εγώ από διάφορες ιστοσελίδες. Αυτό που πρέπει να αναφέρω είναι πως όποιος και να είναι στην Εθνική, θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τον στηρίξουμε. Έχουν γίνει αρκετές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, χωρίς να φταίει μόνο ο προπονητής γι αυτό. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στην Εθνική και μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό σύνολο και, κακά τα ψέματα, όταν ήμουν εγώ στην Εθνική δεν είχα τέτοιους παίκτες».

Για το γεγονός πως όταν ήταν στην Εθνική, ήταν όλοι δεμένοι: «Για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικό να κάνει τους ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στο εθνόσημο. Η μεγάλη επιτυχία ήταν πως τα παιδιά, οι προπονητές, η Ομοσπονδία, όλοι μαζί με την παρουσία μας, πείσαμε τον κόσμο και γέμισε τα γήπεδα. Αυτό ήταν η ολοκλήρωση για μένα, για εκείνα τα δύο-δυόμιση χρόνια που ήμουν στην Εθνική».

Αν ήταν το οικονομικό ο λόγος που αποχώρησε από την Εθνική: «Δε θα μπω στη διαδικασία να πω κάτι, όμως δεν ήταν το οικονομικό. Ήταν πολλοί διάφοροι λόγοι που δεν θα αναφέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μετά από εμένα, όποιος και να ήρθε στην Εθνική, το οικονομικό ήταν πολύ καλύτερο από όταν ήμουν εγώ».
Για τον Κετσπάγια: «Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που έχει δείξει έργο. Για τον κάθε προπονητή, τα αποτελέσματα μιλάμε. Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Η δουλειά του Τιμούρ είναι εκεί και είναι γνωστή σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ