aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟρίστηκε η ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου, τα δεδομένα με τις εξέδρες και τα εισιτήρια

Ορίστηκε η ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου, τα δεδομένα με τις εξέδρες και τα εισιτήρια

Ομόνοια Λευκωσίας και Εθνικός Άχνας θα διεκδικήσουν το 79ο Κύπελλο Coca – Cola. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία σε τελικό.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 του Μάη στο ΓΣΠ στις 19:00. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τελικό θα ανακοινωθούν μετά από οργανωτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου σε περίπτωση που προκριθεί ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το ΓΣΠ (σ.σ. η Ομόνοια) θα πάρει την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο, ενώ ο Εθνικός θα πάρει το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο. Βεβαίως είναι στην ευχέρεια των ομάδων εάν το επιθυμούν και συμφωνήσουν να πράξουν κάτι διαφορετικό.

Ήδη από πλευράς Εθνικού δηλώνουν πρόθυμοι για παραχώρηση της Νότιας κερκίδας στην Ομόνοια, εφόσον το αιτηθεί και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως. Τα έσοδα του τελικού από τα εισιτήρια θα καταλήξουν σε ποσοστό 60% στην ομάδα που δεν έχει ως έδρα το ΓΣΠ (σ.σ. Εθνικό) και το 40% στην Ομόνοια. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ