aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πρώτες αποφάσεις του Φερέρα για την ενίσχυση

Ομόνοια: Οι πρώτες αποφάσεις του Φερέρα για την ενίσχυση

Είναι δεδομένο πως η Ομόνοια θα κινηθεί στη μετεγγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιανίκ Φερέρα πήρε την απόφαση για δυο κινήσεις στην επιθετική γραμμή.

Ο Βέλγος προπονητής επιθυμεί πρωτίστως την απόκτηση ακραίου επιθετικού και ήδη δουλεύει με τους συνεργάτες του για να βρεθεί ο παίκτης, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά σε αυτή την θέση.

Δεδομένη όμως θα πρέπει να θεωρείται και άλλη μία κίνηση στην επιθετική γραμμή. Ο τεχνικός των πρασίνων θέλει ακόμα λίγο καιρό για να αποφασίσει οριστικά σε ποια θέση θα αφορά η δεύτερη κίνηση για τη γραμμή κρούσης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλάστιγγα γέρνει προς την απόκτηση σέντερ φορ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει δηλώσει στον Φερέρα, αλλά και σε ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο, πως θα έχουν ό,τι χρειαστούν για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Με στόχο να αλλάξει η εικόνα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ