aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χάνει και ο Γιούστε το «αιώνιο» ντέρμπι

Ομόνοια: Χάνει και ο Γιούστε το «αιώνιο» ντέρμπι

Χωρίς και τον Έκτορ Γιούστε η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 22’ του αγώνα με τον Άρη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα.

Ωστόσο, δεν διαφάνηκε εάν το πρόβλημα είναι μυϊκό ή κάτι άλλο, γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαίο όπως ο ποδοσφαιριστής περάσει και από άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις. Αυτό θα γίνει περί τα τέλη της εβδομάδας.

Εξέλιξη που θα κρατήσει οριστικά τον έμπειρο Ισπανό στόπερ εκτός του ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας, αλλά σίγουρα και από το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με την Καραμπάχ, για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Γιούστε δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα αύριο για το Αζερμπαϊζάν.

Αυξάνονται, λοιπόν, τα αγωνιστικά προβλήματα για την Ομόνοια ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων, με τον Γιούστε να προστίθεται στους Μπασιρού, Φαμπιάνο και Κούσουλο.

Αναλόγως της διάγνωσης, θα αποφασιστεί και ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και παράλληλα θα εκτιμηθεί και το διάστημα αποχής του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ