aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανσαριφάρντ… ο πρώτος!

Ομόνοια: Ανσαριφάρντ… ο πρώτος!

Λογαριασμό με τη φανέλα της Ομόνοιας άνοιξε την τελευταία αγωνιστική ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός πέτυχε το πρώτο του «πράσινο» γκολ. Το τελείωμα, ήταν δείγμα της κλάσης του.

Από τον Ανσαριφάρντ περιμένει πολλά στη συνέχεια ο Λένον, γνωρίζοντας τις ικανότητές του ποδοσφαιριστή του στο σκοράρισμα. Άλλωστε, ο έμπειρος επιθετικός εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις της Ομόνοιας και όσο περνά ο καιρός θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από κάθε άποψη.

Η Ομόνοια στα πρώτα τέσσερα ματς πέτυχε οκτώ γκολ. Τα μισά ήταν στο παιχνίδι με αντίπαλο το Παραλίμνι. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, από τα 8 γκολ, αυτό το του Ανσαριφάρντ ήταν μόλις το πρώτο από επιθετικό κορυφής.

Τα άλλα επτά γκολ επιτεύχθηκαν από τους Μπρούνο (3), Παπουλή, Ζαχαρίου, Μπέζους, Μίλετιτς. Η Ομόνοια, λοιπόν, έχει πολυφωνία στο σκοράρισμα. Έχει πάρει γκολ και από μεσοεπιθετικούς και κεντρικό αμυντικό. Οπόταν, όταν ανεβάσει στροφές ο Ανσαριφάρντ, είναι απόλυτα έτοιμος ο Κακουλλής που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και ο Χούπερ, τότε μπορεί να ελπίζει σε πολλά γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ