aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκλήρωσε στην Κύπρο και πετά για Εσθονία η Εθνική Ανδρών

Ολοκλήρωσε στην Κύπρο και πετά για Εσθονία η Εθνική Ανδρών

Στην Εσθονία μεταβαίνει το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε το πρωί με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε αυτήν συμμετείχαν  με ο Νικόλας Ιωάννου και ο Γρηγόρης Κάστανος που ενσωματώθηκαν με την αποστολή  της ομάδας μας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μαρίνος Τζιωνής βρίσκεται ήδη στην Εσθονία μεταβαίνοντας εκεί απευθείας από τις ΗΠΑ.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο Τάλλιν. Ενδεχομένως η προπόνηση να μην γίνει στο Στάδιο A. Le Coq Arena που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, για προστασία του αγωνιστικού χώρου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Η τελευταία προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 ενώ θα προηγηθεί στις 17:30 συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού  μας προπονητή Νίκου Κωστένογλου.

Στην αποστολή για την Εσθονία βρίσκονται οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωακείμ Τούμπας, Ανδρέας Χριστοδούλου,  Ανδρέας Αβραάμ, Νικόλας Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόκιτς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Φώτης Παπουλής, Ιωάννης Πίττας, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Δημήτρης Θεοδώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ