aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Όλα ίδια κι εσύ το κάτι άλλο!»

«Όλα ίδια κι εσύ το κάτι άλλο!»

Μέχρι τις 20:00 το βράδυ η προπώληση είχε φτάσει τις 9.000.

Οι άνθρωποι της Ομόνοιας υπολογίζουν πως αύριο στο ΓΣΠ θα βρίσκονται πέραν των 12.000 φίλων της, αφού εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του γηπέδου (από τις 17:30).

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε συναγερμό ενόψει του πιο σημαντικού (ως τώρα) αγώνα στη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου και παρουσιάζονται αποφασισμένοι -όσο ποτέ- για να τα καταφέρουν.

Οι δύο τελευταίες σπουδαίες επιτυχίες, κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα ουράνια. Μαζί τους και ο κόσμος, έτοιμος να αποτελέσει το έξτρα στήριγμα, τον άσο στο μανίκι, τον 12ο παίχτη.

Η προσέλευση αύριο στο ΓΣΠ θα θυμίζει καλοκαίρι και τα παιχνίδια με την Ντιναμό Μπαντούμι, τη Γιαγκελόνια και την Μπρόντμπι.

Σε μία σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως τη σχεδίασαν στην Ομόνοια, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, οι φίλοι της θα είναι και πάλι στο πλευρό της, όπως το κάνουν όλη τη χρονιά. Ούτε που… διανοούνται να την αφήσουν μονάχη, πόσω μάλλον τώρα που το… σίδερο καίει.

Μάλιστα, το σύνθημα τους: «Όλα ίδια κι εσύ το κάτι άλλο», μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, μόνο που αντί να το τραγουδήσουν αυτοί προς την ομάδα, μάλλον θα πρέπει να γίνει το αντίθετο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ