aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αριθμοί που λένε την αλήθεια για την Ομόνοια

Οι αριθμοί που λένε την αλήθεια για την Ομόνοια

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Ομόνοιας που παρουσιάστηκε και στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας και φάνηκε σε ολόκληρη τη φετινή περίοδο είναι η αδυναμία στο εύκολο γκολ.

Σε όλη τη σεζόν οι πράσινοι υστέρησαν στο εκτελεστικό κομμάτι και αυτό φαίνεται μέσα από τους αριθμούς που εχει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα. Η επιθετική γραμμή του τριφυλλιου στη φετινή περίοδο δεν κατάφερε να λειτουργήσει όπως την περσινή πέρσι και μοιραία όλα αυτά μέτρησαν στο να είναι αυτή την ώρα στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Στη φετινή περίοδο μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής οι πράσινοι μετρούν 21 τέρματα, άρα σχεδόν ένα τερμα σε κάθε παιχνίδι. Αυτή δεν ήταν η εικόνα της Ομονοίας στην περσινή περίοδο. Παράλληλα όταν δέχεσαι με ευκολία το γκολ, φέτος η Ομόνοια έχει δεχθεί ήδη 21 τέρματα, σε αντίθεση με την περσινή περίοδο που δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο έρχεται και η εξήγηση γιατί οι πράσινοι έχουν μια αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ