aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ απολογισμός του VAR για 9η-10η αγωνιστική της β' φάσης

Ο απολογισμός του VAR για 9η-10η αγωνιστική της β’ φάσης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR στην 9η και στη 10η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 12 αγώνες που διεξήχθησαν, έγινε έλεγχος σε 82 συνολικά φάσεις.

Οι 18 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 30 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 34 ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.

Από τις 82 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει στις 5 και σε 3 από αυτές, έγινε χρήση του On Field Review.

Όλες τις περιπτώσεις που έγινε χρήση του On Field Review, αφορούσαν περιπτώσεις πέναλτι για χέρι. Για εξέταση των πιο πάνω φάσεων, χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 180 δευτερόλεπτα.

Οι φάσεις στις οποίες έγινε παρέμβαση του VAR χωρίς On Field Review αφορούσαν, περιπτώσεις offside και για την εξέταση τους χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 30 δευτερόλεπτα.

Η Επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ, στους υπό αναφορά δώδεκα αγώνες, δεν διαπίστωσε οποιοδήποτε λάθος στην χρήση του VAR.

Από τους 12 αγώνες, στους 6 οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι και στους 6 αγώνες ήταν ξένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ