aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικολακόπουλος: «Δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια ο Κίτσος»

Νικολακόπουλος: «Δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια ο Κίτσος»

O Κώστας Νικολακόπουλος, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς σε χθεσινή του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του sport-fm.gr αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Φώτη Κίτσου, ο όποιος αγωνίζεται δανεικός στην Ομόνοια από τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κώστα Νικολακόπουλο ο Κίτσος δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια και διερωτήθηκε κατά πόσο θα ήταν φρόνιμο να συνεχιστεί ο δανεισμός του στην κυπριακή ομάδα.

Όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος

«Τέλος πάντων, αφού μιλάμε για δανεικούς ή… περίπου δανεικούς, να μνημονεύσω τον Κίτσο, που δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια και δεν ξέρω αν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον παίκτη να συνεχιστεί ο δανεισμός του στην κυπριακή ομάδα και στο β΄μισό της σεζόν.

Το παιδί έχει παίξει όλα κι όλα έξι παιχνίδια, τρία για το πρωτάθλημα και τρία για την Ευρώπη και από αυτά τα έξι συνολικά παιχνίδια, στα μισά χρησιμοποιήθηκε ως… δεξί μπακ, αν και αριστεροπόδαρος. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν στον πάγκο και δύο άλλες φορές που μπήκε αλλαγή ήταν μετά το 80ο λεπτό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ