aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος κύκλος μετεγγραφών στον ΑΠΟΕΛ

Νέος κύκλος μετεγγραφών στον ΑΠΟΕΛ

Aνακατατάξεις και τουλάχιστον ακόμα δυο ή τρεις κινήσεις θα γίνουν από πλευράς ΑΠΟΕΛ, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να θέλει να κάνει ακόμα δυνατότερη την ομάδα του.

Μετά τον Λούκα Βιγιαφάνιες, αλλά και τον Γκεόργκι Κονσταντίνοφ, ο όποιος μπορεί να λογίζεται ήδη παίκτης των γαλαζοκιτρίνων, η διοίκηση θέλει να κάνει άμεσα μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης για το κέντρο της άμυνας.

Αυτή είναι ουσιαστικά η εντολή του Αυγουστή, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστικε στον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ, όταν κλήθηκε ο νεαρός Πολυκάρπου να αγωνιστεί, αφού ο Καρώ είχε μειώνει εκτός λόγο ίωσης.

Η παρουσία του Μάγκλιτσα, που είναι μέχρι στιγμής προβληματική, δεν αποκλείεται να φέρει άλλον έναν επιθετικό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Λευκωσίας. Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και την έλλειψη από το αγωνιστικό πλάνο του Αυγουστή και του Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος θα μειώνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για ακόμα 25 μέρες.

Παράλληλα εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, όπως άλλωστε ήταν και το αρχικό πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ