aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜιτσίδης: «Κατάφερε ο Μάζιτς να γίνει πρωταγωνιστής με την ανικανότητά του»

Μιτσίδης: «Κατάφερε ο Μάζιτς να γίνει πρωταγωνιστής με την ανικανότητά του»

Έντονη η δυσαρέσκεια του Εθνικού Άχνας για τους ορισμούς των διαιτητών στους δυο ημιτελικούς και η τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της προσφυγικής ομάδας Μάριου Μιτσίδη, ο οποίος την εξέρφρασε μιλώντας στον SUPER SPORT FM.

Oι δηλωσεις του:

Για τους ορισμούς: «Εκείνο που αισθανθήκαμε είναι υποτίμηση και για τις δύο ομάδες. Δεν γίνεται σε έναν ημιτελικό, στον έναν να είναι και οι δύο ξένοι και στον άλλο Κύπριοι. Αυτό είναι απαράδεκτο κατά τη θέση της ομάδας μας. Κατάφερε ο κ. Μάζιτς να γίνει πρωταγωνιστής σε έναν ημιτελικό κυπέλλου με την ανικανότητά του. Είχε μια δουλειά να κάνει και απέτυχε. Δείχνει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη δουλιεά του, είναι ξεκάθαρο. Μείναμε έκπληκτοι από την απόφαση. Ο ίδιος είπε για ξένους σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ξαφνικά βρεθήκαμε με Κύπριους».

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα πάμε να αγωνιστούμε, για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ