aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛιάσος Λουκά: «Το ότι η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη κουβέντα»

Λιάσος Λουκά: «Το ότι η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη κουβέντα»

Ο Απόλλωνας είναι το σουπερ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραδέχθηκε ο Λιάσος Λουκά ο όποιος κλήθηκε να σχολιάσει την πρώτη αγωνιστική των πλει οφ. Ο πρώην προπονητής του Άρη μιλούσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ΑΠΟΕΛ-Άρης: «Ο Άρης έχει να επιδείξει πολύ καλά αποτελέσματα με όλες τις ομάδες της εξάδας. Με τον ΑΠΟΕΛ έχει μια ισοπαλία στο 96’ και μια ήττα με πολύ καλή παρουσία. Το δείγμα είναι μεγάλο, διαθέτει καλό ρόστερ. Δεν έχει ούτε Κόπα Άφρικα, ούτε κορωνοϊό, ούτε τραυματισμούς. Μπορεί να κάνει ένα πάρα πολύ καλό μίνι πρωτάθλημα και έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην Ευρώπη. Το ΑΠΟΕΛ ανεβάζει απόδοση, είναι σε καλή φόρμα. Διάλεξε να αφήσει έξω κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δυνατό παιχνίδι και θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Δεν θα είναι καμία έκπληξη να κερδίσει ο Άρης».

Για τον Απόλλωνα: «Για να μπορέσει να πιάσει κάποια ομάδα τον Απόλλωνα πρέπει να πάει αλάνθαστη. Τα εισιτήρια της Ευρώπης είναι περισσότερα και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το πλεονέκτημα των εφτά βαθμών είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Δεν θα έχει αδιάφορη ομάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πέραν του Άρη και της Πάφου οι υπόλοιποι είναι μαθημένοι, ενώ για μένα δεν ισχύει ότι είναι υποδεέστερες αυτές οι ομάδες. Για το πρωτάθλημα είναι σούπερ φαβορί ο Απόλλωνας. Δεν θεωρώ ότι κάποια ομάδα μπορεί να κάνει 10 στα 10, τις μισές νίκες να κάνει ο Απόλλωνας ο άλλος πρέπει να κάνει τις διπλάσιες. Το ότι η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη κουβέντα».

Για το Ανόρθωση-ΑΕΚ: «Είναι 50-50 όλα τα παιχνίδια. Η αποκατάσταση των παικτών γίνεται πολύ πιο νωρίς. Η Ανόρθωση είναι σε ανοδική πορεία, αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα κάνει διαφορά η απουσία του Ουάρντα, πάντα ο σχεδιασμός και η τακτική τοποθέτηση των χαφ βαραίνουν σε αυτή την πλευρά και αυτό δίνει πλεονέκτημα τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η Ανόρθωση έχει καλές σέντρες από Κορέια και Αμπαρτζουμιάν και είναι μεγάλο όπλο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ