aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΞένοι διαιτητές στον τελικό για τελευταία φορά!

Ξένοι διαιτητές στον τελικό για τελευταία φορά!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας στις 18 Μαΐου, θα γίνει με ξένους διαιτητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τονίζεται ότι ο φετινός τελικός, είναι ο τελευταίος που διεξάγεται με ξένους διαιτητές και πως, από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οι διαιτητές του τελικού θα είναι Κύπριοι.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τσίρειο στάδιο διευρυμένη σύσκεψη για τον τελικό. Της σύσκεψης προέδρευσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς ο οποίος θα είναι ο γενικός συντονιστής του τελικού και σε αυτήν εκπροσωπήθηκαν, πέραν της ΚΟΠ, τα διαγωνιζόμενα Σωματεία του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, η αστυνομία, η πυροσβεστική, η χορηγός εταιρεία Coca – Cola και οι αρχές του Τσιρείου.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και θέματα ασφαλείας που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την θέληση τους για να γίνει ένας τελικός γιορτή του ποδοσφαίρου, μακριά από ακρότητες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη, κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες, θα υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος εγκυρότητας εισιτηρίων. Η προπώληση θα αρχίσει από τα Σωματεία την ερχόμενη εβδομάδα και σε καμιά περίπτωση δεν θα πωλούνται εισιτήρια την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο τελικός θα αρχίσει στις 18:30. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30. Οι δύο ομάδες θα πάρουν για προπώληση από 6038 εισιτήρια. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την Ανατολική κερκίδα.

Δεν θα ισχύσει καμιά υφιστάμενη κάρτα ελεύθερης εισόδου στο Στάδιο για τον τελικό. Η χορηγός εταιρεία Coca – Cola θα παρουσιάσει τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα, στο ημίχρονο και στην απονομή του τροπαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ