Συνέντευξη Τύπου με δύο «φύλακες» και περιοδικό

Κυκλοφόρησε το περιοδικό του τελικού Coca – Cola που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας.

Το περιοδικό του τελικού εκδόθηκε από την ΚΟΠ και παραχωρήθηκε στις διαγωνιζόμενες ομάδες για να το διαθέσουν όπως επιθυμούν. Στο περιοδικό δημοσιεύονται στατιστικά στοιχεία, δηλώσεις από τους Προέδρους τους προπονητές των ομάδων.

Οι δύο τερματοφύλακες, ο Μπρούνο Βάλε του Απόλλωνα και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης της Ομόνοιας,  που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στους ημιτελικούς αγώνες κατέθεσαν επίσης την άποψη τους για τον τελικό.

Για σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης, τονίζεται ότι η τελευταία ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η Πέμπτη 12 Μαϊου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και αφορά όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όλα τα ΜΜΕ.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Τσιρείου Σταδίου, η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία την ημέρα του αγώνα θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαπίστευσης του τελικού.

Τονίζεται ότι είναι πιθανόν να μην ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις διαπίστευσης και πως, θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπροσώπους ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

Αναφορικά με τη διαδικασία της παραλαβής των διαπιστεύσεων, τα άτομα που θα διαπιστευτούν για τον τελικό θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 17 Μαΐου, στις 11:00 στο ΓΣΠ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ