aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΣτο «Στέλιος Κυριακίδης» για αποτέλεσμα ελπίδας

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» για αποτέλεσμα ελπίδας

Με τον Μπόρις Κλέιμαν κατά πάσα πιθανότητα θα παραταχθεί σήμερα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο σημερινό πρώτο παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την προημιτελική φάση του κυπέλλου (17:00, Cytavision Sports 1). Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας ανέβασε ρυθμό και εναπόκειται στον Κάριτ Φελκ να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα αγωνιστεί για τρίτο σερί ματς ο Κωνσταντίνος Πέτρου.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και ο Δανός προπονητής θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει τουλάχιστον στις άλλες δέκα θέσεις. Όπως μας ελέχθη από τις τάξεις των βυσσινί, τους ενδιαφέρει πολύ η πρόκριση στους «4», ασχέτως του ότι κύριο μέλημά τους είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Με οδηγό το 1-0 του παιχνιδιού για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος, θα επιδιώξουν λοιπόν να επιστρέψουν και πάλι με θετικό αποτέλεσμα από την Πάφο, ώστε όλα να κριθούν στη ρεβάνς του «Τάσος Μάρκου».

Ωστόσο, η αντίπαλος ανέβηκε πολύ έκτοτε και το σημερινό ματς είναι δύσκολο, άλλωστε μόλις το περασμένο Σάββατο οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο Παραλίμνι. Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για την άλλη Τετάρτη, στις 27 Φεβρουαρίου, και θα αρχίσει επίσης 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ