aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠρώτης τάξεως ευκαιρία για την πρώτη νίκη

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πρώτη νίκη

Την ευκαιρία να γευθούν τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα έχουν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Ανδρέου, μετά την απομάκρυνση του Θαλή Θεοδωρίδη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα υποδεχθεί τον Ακρίτα Χλώρακας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Τσίρειο και θα αρχίσει στις 15:00. Με τον Θεοδωρίδη στον πάγκο της, η ομάδα της Λεμεσού δεν είχε καλή πορεία και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, να πείσουν πως οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες. Οι πράσινοι απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα.

Παράλληλα, η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για εξεύρεση νέου προπονητή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως, στόχος είναι μέχρι το Σάββατο να υπάρχει προπονητής για να παρακολουθήσει το ματς του Άρη με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Μέχρι την εξεύρεση προπονητή, την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο Νίκος Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ