Πετεβίνος: «Λίγα λεπτά καθυστερήσεων. Mου είπαν για χέρι στην περιοχή»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση εμφανίστηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του στη κάμερα της Primetel. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων στάθηκε στη παρουσία της ομάδας του και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές του Ίνγκεμπριγκτσεν.

Την ίδια ώρα μίλησε για κάποιες φάσεις που θα πρέπει να ξανά δει εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του Λεόντιου Τράττου και των βοηθών του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα ξεκαθάριζε η πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα, ήμασταν η ομάδα, η οποία από το 25’ κάναμε παιχνίδι και είχαμε κάποιες φάσεις που θα έπρεπε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Μας αδικεί το αποτέλεσμα αλλά η ομάδα έδειξε θέληση, ένταση και διάθεση, θα μπορούσαμε να φεύγαμε με καλύτερο αποτέλεσμα. Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή και αυτό μας στοίχησε. Δεν τέλειωσε τίποτα».

Για τους Γένσεν και Γέφτοβιτς: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές που βάζουν νέα στοιχεία στην ομάδα. Έχουν ταχύτητα στην σκέψη και αυτό μας έκανε να συμπεριφερθούμε διαφορετικά. Περιμένουμε περισσότερα και από τους δύο, αλλά κυρίως από όλη την ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Βούρου: «Δεν ξέρω ακριβώς. Από ότι άκουσα από το γιατρό δεν είναι κάτι σοβαρό».

Για τη διαιτησία: «Θα έπρεπε να έχει περισσότερα λεπτά καθυστερήσεις. Θα πρέπει να δούμε ξανά κάποιες φάσεις. Μου είπαν για κάποιο χέρι στη περιοχή και κάποιες δεύτερες κίτρινες και κάποιες φάσεις από τον επόπτη που δεν δόθηκαν. Θα τις δούμε. Γενικότερα η ομάδα έδειξε ότι ήρθε εδώ για να πάρει αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο ΓΣΠ».

Για το επικείμενο παιχνίδι με τη Δόξα: «Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς και πρέπει να κερδίσομε τη Δόξα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ