aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΠεριορισμένος ο αριθμός θέσεων στα δημοσιογραφικά

Περιορισμένος ο αριθμός θέσεων στα δημοσιογραφικά

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό κυπέλλου Coca Cola 2016 μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, στις 18 Μαΐου στο Τσίρειο Στάδιο, θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο γραφείο Τύπου της ΚΟΠ.

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων θα γίνονται μόνο μέσω του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΚΟΠ, Κυριάκου Γιωργαλλή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (τηλέφωνο 22352341).

Για σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης, τονίζεται ότι η τελευταία ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και αφορά όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όλα τα ΜΜΕ.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Τσιρείου Σταδίου, η είσοδος σε αυτά, την ημέρα του αγώνα, θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαπίστευσης του τελικού.

Τονίζεται ότι είναι πιθανόν να μην ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις διαπίστευσης και πως θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπροσώπους ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

Αναφορικά με τη διαδικασία της παραλαβής των διαπιστεύσεων, τα άτομα που θα διαπιστευτούν για τον τελικό θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ