aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Περίγραψε το παιχνίδι ο Κόπιτς

Δεν φάνηκε ικανοποιημένος από το 2-2 απέναντι στην Ένωση για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου στη φάση των «8», ο τεχνικός της Πάφου Ζέλικο Κόπιτς, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του στόχευε περισσότερο στο να μην δεχθεί γκολ, βλέποντας πως ρίσκαρε η αντίπαλος για να σκοράρει.

Ουσιαστικά, ο Κόπιτς περίγραψε κάπως τον αγώνα, παρά να αναφερθεί στο τί έφταιξε που δεν κέρδισε η ομάδα του: «Αρχίσαμε πολύ καλά κι είχαμε τον έλεγχο και την πολύ καλή ευκαιρία με τον Ράσιτς μετά από την πίεση στον αντίπαλο γκολκίπερ. Μετά το Παραλίμνι σκόραρε το γκολ από μια αντεπίθεση και είχε ακόμα μία ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Αλλά οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν πολύ καλά, είχαμε τον έξοχο συνδυασμό με τους Νέμετς και Ανγούλο και φτάσαμε στην ισοφάριση».

Και πρόσθεσε: «Στην επανάληψη κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε παίκτες και σύστημα, σκοράραμε το δεύτερο γκολ και είχαμε στόχο να πετύχουμε περισσότερα, αλλά και να μην δεχθούμε τέρμα. Η Ένωση πήρε τα ρίσκα της, πέτυχε το δεύτερο γκολ και έδειξε δύναμη μέσα στο γήπεδο. Τώρα θα κάνουμε αποθεραπεία, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δηλώσεις έκανε κι τερματοφύλακας της Πάφου, Ζοέλ Μολ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, είπε: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά όλα είναι ανοικτά. Στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε λάθος. Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ