aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΟνήσιλος: Ακόμα κι έτσι θα κυνηγήσει την έκπληξη

Ονήσιλος: Ακόμα κι έτσι θα κυνηγήσει την έκπληξη

Χθες, μια μέρα πριν από τον σημερινό πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, στον Ονήσιλο προέκυψαν μαζεμένες παραιτήσεις.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε ο προπονητής Μιχάλης Μάρκου (φωτό), ο τεχνικός διευθυντής Σάββας Σάββα, ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Κολιαντρή και ο γυμναστής Γιώργος Κκάφα. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η παραίτησή τους προέκυψε μετά από διαφωνία με τη διοίκηση για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σαφώς και πρόκειται για αρνητική εξέλιξη, λίγες ώρες πριν από έναν δύσκολο αγώνα, που αποτελεί όμως πρόκληση για την ομάδα της Σωτήρας. Ακόμη κι έτσι, ο αδιάφορος βαθμολογικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ονήσιλος θα κυνηγήσει την έκπληξη. Να πάρει αποτέλεσμα που να του δίνει τη δυνατότητα να το παλέψει στον επαναληπτικό. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Ωστόσο, η ομάδα της Σωτήρας θα παίξει χωρίς άγχος, αφού και η παρουσία της στους «8» αποτελεί επιτυχία. «Κλειδί» σε αυτή την προσπάθεια είναι η άμυνα και εκεί θα δοθεί έμφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ