aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΝέα Σαλαμίνα: Με τον κόσμο για την υπέρβαση

Νέα Σαλαμίνα: Με τον κόσμο για την υπέρβαση

Όλοι συμφωνούν ότι η πορεία της Νέας Σαλαμίνας στην τρέχουσα περίοδο είναι πάρα πολύ καλή, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τη χαρακτηρίζει «εξαιρετική» και οι φίλοι της αναμένουν την υπέρβαση. Ο σημερινός αγώνας του Κυπέλλου Coca – Cola με αντίπαλο την ΑΕΚ (19:00) είναι μια μεγάλη πρόκληση. Τυχόν πρόκριση στους «8» απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Η χρονική συγκυρία, πάντως, για την αποστολή με τον πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας στην τρέχουσα περίοδο, θεωρείται η καλύτερη. Σε κάθε ευκαιρία, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το επαναλαμβάνει συνεχώς, σε μια ταυτόχρονη προσπάθεια να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του. Ούτε κι είναι τυχαίες οι αναφορές του για τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας οι οποίοι απόψε θα είναι ισχυρό στήριγμα. «Ήταν σημαντική η βοήθεια του κόσμου, μας έσπρωξε προς τη νίκη. Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στην έδρα μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο την Ένωση.

Το κλίμα, λοιπόν, είναι στο καλύτερο επίπεδο για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι σήμερα θα επιδιώξουν το άλμα προς τη διάκριση. Ξέρουν τους Λαρνακείς απ’ έξω κι ανακατωτά, αφού τους αντιμετώπισαν στην έδρα τους προ εικοσαημέρου. Σε εκείνο το ματς, για το οποίο υποστηρίζουν ότι δεν φτάνει που δεν τους δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι, ήρθε καπάκι το 0-2 και το ματς τέλειωσε νωρίς. Σήμερα, με μεγαλύτερη προσοχή στοχεύουν στην πρόκριση που θα τους απογειώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ