aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ

Καρμιώτισσα: Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ

Η Καρμιώτισσα προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, το ίδιο όμως και η (αήττητη) Αγία Νάπα στη Β’ Κατηγορία, άρα περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ενδιαφέρον μεταξύ τους παιχνίδι στο ΓΣΠ για το Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι των Πολεμιδιών έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως οι πορτοκαλί θα αγωνιστούν γι’ αυτήν (σ.σ. την πρόκριση) χωρίς οποιοδήποτε άγχος και πίεση.

Επομένως, καμία από τις δύο ομάδες δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη στη σημερινή αναμέτρηση, με τους προπονητές Λιάσο Λουκά και Νίκο Νικολάου, που έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους, να αναμένεται να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, θα είναι και ένα γερό τεστ τόσο για την Καρμιώτισσα όσο και για την Αγία Νάπα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έχουν στην κατηγορία στην οποία συμμετέχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ