aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Με πίστη και χωρίς φόβο

Καρμιώτισσα: Με πίστη και χωρίς φόβο

Ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει την Καρμιώτισσα και στο σημερινό ματς με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ (19:00, Primetel1), παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, πάει για να «χτυπήσει» την πρόκριση.

Στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών πιστεύουν στις δυνατότητές τους και με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο απέναντι στην Ομόνοια, θα θελήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους διεκδικώντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Coca Cola. Ο Χρίστος Χαραλάμπους είναι στην ευχάριστη θέση να έχει επιλογές, για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Εσωτερικό ζήτημα δημιουργήθηκε για τον Άρτεμ Τζιούμπα. Η δήλωση του Γιάννη Βιολάρη σε Μέσο της Ρωσίας ότι «δεν έχω ακούσει ποτέ γι’ αυτόν», έφερε αντίδραση και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Τη σχετική ερώτηση την απάντησε άτομο που δεν έχει σχέση με τον οργανισμό μας». Ασχέτως αν ήταν στην ομάδα και σε κάθε ματς στον πάγκο, έχοντας ρόλο τιμ μάνατζερ. Και προσθέτει: «Το όνομα του Άρτεμ Τζιούμπα είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θα ήταν τιμή για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αν έρθει στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ