aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαρμιώτισσα-Ανόρθωση 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης από… σπόντα

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης από… σπόντα

Από τη στιγμή που απέδρασε με νίκη από το «Στέλιος Κυριακίδης», η Ανόρθωση έγινε ακόμα πιο ισχυρό φαβορί για πρόκριση εις βάρος της Καρμιώτισσας. Έστω και αν πήρε τη νίκη με 2-1 χάρις σε αυτογκόλ του Στυλιανού στο 90’+1. Συνεπώς, θα είναι πιο άνετη στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα άλλα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν από δύο Ισραηλινούς, αφού το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενος ο Ντορ Μίχα στο 20’ για να ισοφαρίσει στο 61’ ο Εντέν Χέρσκοβιτς. Αναφορικά με την εικόνα, η «Μεγάλη Κυρία» ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή της μπάλας, σκοράροντας και χωρίς να κινδυνέψει. Σίγουρα όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Τιμούρ Κετσπάγια με όσα είδε στη συνέχεια του παιχνιδιού, διάστημα στο οποίο η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βελτιώθηκε.

Η εκτός περιοχής κανονιά του Μίχα στο 20’ με την οποίαν άνοιξε το σκορ κατόπιν στρωσίματος της μπάλας από τον Χριστοφή, ήταν όλα τα λεφτά στο πρώτο ημίχρονο. Η Ανόρθωση είχε άλλες δύο φάσεις όλες κι όλες, ένα άστοχο σουτ του Χριστοφή (11’) και μία κεφαλιά που έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κίττου (45’+1).

Η «Μεγάλη Κυρία» κρατούσε την μπάλα, είχε την έλεγχο του παιχνιδιού, όμως απέναντι στην οπισθοχωρημένη γηπεδούχο της, δυσκολευόταν να μπει απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή. Άλλωστε, η λύση δόθηκε με μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και χάθηκε ένα… άχαστο από τον Χριστοφή στο 56’, η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυνατά και έφερε το ματς στα ίσα  με τον Εντέν Χέρσκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πίεσε για το γκολ της νίκης ειδικά μετά το 80’ και έφερε σε δύσκολη θέση τον Κίττο. Τελικά, δικαιώθηκε για την πίεση στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης, όταν ο Αμπαρτζουμιάν σέντραρε και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Στυλιανού, για να αλλάξει πορεία η μπάλα και να καταλήξει στα δίκτυα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Κίττος, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Εντέν (77′ Μπαργκάν), Νεοφύτου (5′ Στυλιανού), Χρίστου, Νουάρτε, Ρέινολτς, Μ.Σάσι (46′ Ι. Σάσι), Χατζηβασίλης, Ρόμο.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Ρισβάνης (46′ Βργκοτς), Μαργκάσα (68′ Κορέια), Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς, Μίχα, Καλτσάς (46′ Αμπαρτζουμιάν), , Χριστοφή, Μανιάς (62′ Κβιλιτάια).

Σκόρερ: Εντέν 61’/ Μίχα 20′, Στυλιανού (αυτ.) 90’+1

Κίτρινες: – / Χουσμπάουερ

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος.

VAR: Σωτηρίου Λούκας.

AVAR:Τζιωρτζής Όμηρος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ