aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΙστορική 5άρα της ΠΑΕΕΚ! (photos)

Ιστορική 5άρα της ΠΑΕΕΚ! (photos)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΠΑΕΕΚ κόντρα στην Καμριώτισσα στο σημερινό παιχνίδι για την φάση των «16» του κυπέλου Coca-Cola. Η ομάδα του Σεργίδη συνέτριψε με 5-1 τους φιλοξενουμένους και πλέον βρίσκονται με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, καθώς υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας (21/02, 17:00).

Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί και καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά αμυντικά λάθη της Καρμιώτισσας, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών… κατέρρευσε από το 70ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα 10 λεπτών. Η ΠΑΕΕΚ άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Οπόγκ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ματσάκης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 19’ με τον Πιερή, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, και στο δεύτερο μέρος σε διάστημα δέκα λεπτών δέχθηκαν τρία γκολ με τους Αντιόλο και Κώστα (70’, 78’, 79’). Η μοναδική καλή ευκαιρία για την ομάδα του Λουκά, ήταν το δοκάρι του Ανδρονίκου στο 88ο λεπτό.

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Αγριμάκης, Ηλιόπουλος, Μποντιόνγκ, Μπρατσιάνι (58′ Κωμοδίκης), Μαρτσάκης, Ελευθερίου, Οπόγκ (68′ Σταμπόλιεφ), Χαραλάμπους, Μαρτσάκης (70′ Κώστα), Στυλιανού, Φελισιέν.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Καϊρίνος, Αποστολόπουλος, Βαττής, Σουάρεθ (61′ Πάντος), Α. Κυριάκου, Α. Χριστοφή, Δημητρίου, Πιερή (68′ Νεοφύτου), Μιχαήλ, Μασίνουα (83′ Ανδρονίκου), Έντμαρ.

Σκόρερ: 11’ Γκογκ, 18’ Ματσάκης, 70’, 78’ Αντιόλο, 79’ Κώστα / 19’ Πιερή.

Κίτρινες: Βαττής / Αποστολόπουλος.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Α’ βοηθός: Φιλής Παναγιώτης.

Β’ βοηθός: Στυλιανός Διονυσίου.

Τέταρτος: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ