aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗλίας: «Κερδίσαμε παίκτες»

Ηλίας: «Κερδίσαμε παίκτες»

Ικανοποιημένος τόσο με την ευρεία νίκη με 3-0 επί της Καρμιώτισσας για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Coca – Cola, αλλά και από το γεγονός ότι αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Χαραλάμπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είχαμε σήμερα το παιχνίδι Κυπέλλου. Σε αυτά τα παιχνίδια εάν δεν παρουσιαστείς σοβαρός, θα έχεις προβλήματα. Η Καρμιώτισσα είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει βάσεις για πρόκριση και νομίζω πως το πήραμε. Είμαι χαρούμενος διότι κερδίσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα. Επικεντρωνόμαστε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό. Είμαι σίγουρος πως ο Χρύσης Μιχαήλ θα βρει τον τρόπο να ανεβάσει την ομάδα του στην Α’ Κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ