aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φαβορί από το πρώτο ματς

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC βλέπουν μακριά, μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και αν αυτό φαντάζει δύσκολο. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως διαθέτει πολύ καλό σύνολο και ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο σημερινό πρώτο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00, Cytavision Sports 1), οι γαλάζιοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν καλό αποτέλεσμα για να κάνουν το πρώτο βήμα, για είσοδό τους στους «4» του κυπέλλου.

Ασφαλώς, νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το αμφίρροπο ματς με τους βυσσινί, στο «Τάσσος Μάρκου» το περασμένο Σάββατο (1-1).
Ο Ζέλικο Κόπιτς πλην του Κουλς έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα, που θα έχει στόχο τη νίκη. Η παφιακή ομάδα χρειάζεται ακόμη και άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα, το Σάββατο θα υποδεχθεί τη Δόξα· όμως στη μέση είναι και η πρόκληση του κυπέλλου. Η Πάφος FC θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη, έτσι ώστε να πάει με άλλον αέρα στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή και προπάντων να μη δεχθούν γκολ, που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Ο Μπάκαρντ, ο Καρώ, ο Σιρόκ και ο Χολτ θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα, μπροστά από τον Μολ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Φόλμπρεχτ, Ζίβουλιτς και Ράκελς, με τους Ανγκούλο, Νέμετς και Ράσιτς να αποτελούν την επιθετική τριάδα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ