Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΕΝΠ - Ολυμπιάς Λυμπιών 4-1: Έκανε το καθήκον του

ΕΝΠ – Ολυμπιάς Λυμπιών 4-1: Έκανε το καθήκον του

Με «τεσσάρα» σφράγισε το εισιτήριο γι ατη β’ φάση του Κυπέλλου Coca-Cola το Παραλίμνι. Οι βυσσινί έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών, φθάνοντας σε άνετη νίκη – πρόκριση.

Σοβαρή η ομάδα του Σατσιά, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα σ’ ένα 5λεπτο στο πρώτο ημίχρονο (19’-23’) πέτυχε δύο γκολ με τους Μέιρα και Κορσία και «καθάρισε» νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Ο Ρουσιάς πέτυχε το τρίτο γκολ του Παραλιμνίου (38’). Ο Βουτσένοβιτς χρίστηκε επίσης σκόρερ (84’) και το μόνο που κατάφερε η Ολυμπιάς ήταν απλώς να μειώσει σε 4-1 με τον Λοϊζου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (90’+2).

Στο Παραλίμνι, που αγωνίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος, σκέφτονται ήδη το προσεχές παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου», το Σάββατο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παραλίμνι: Παναγιώτου, Κορσία (68’ Πρωτοπαπάς), Έχμαν, Ρουσιάς (46’ Βουτσένοβιτς), Μέιρα (60’ Μότης), Γεβρένοβιτς, Κατσιάρης, Ντρέκσα (46′ Κολονίας), Λέβι, Γαβριήλ (79’ Ντιαβαρά), Βούκσεβιτς.

Ολυμπιάς: Αντωνίου, Αριστοτέλους (46’ Ανσού), Μπαγκούρα, Μιχαήλ (46’ Λοΐζου), Ορθοδόξου, Φιλίππου, Μ’Βοντό (71’ Ευθυμίου), Παπακωνσταντίνου, Γκεγκμπέ, Κυριάκου, Κοκκινόφτας (46’ Παπακυριακού).

Σκόρερ: Mέιρα 19’΄, Κορσία 23′, Ρουσιάς 38′, Βουτσένοβιτς / 90+2′ (πεν.) Λοΐζου.

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος.

4ος: Χρίστου Κωνσταντίνος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολάου Γιώργος.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ