Δυσκολεύτηκε, όπως αναμενόταν, η Ομόνοια Αραδίππου να κάμψει την αντίσταση της ΕΝ Ύψωνα στο γήπεδο της Περιστερώνας και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Coca-Cola.
Τα «περιστέρια» επικράτησαν με 2-1, έχοντας ως σκόρερ τους Σιντόνιο (71’) και Αβραάμ (87’). Η ομάδα του Ύψωνα ισοφάρισε προσωρινά με τον Κορομά (86’). Η ομάδα του Ούγκο Μαρτίνς έστω και δύσκολα πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και πλέον σκέφτεται το παιχνίδι με την Ομόνοια, την Κυριακή.
Οι δύο ομάδες άρχισαν τον αγώνα με τους:
FREEDOM 24 ΕΝ’ Ύψωνα: Πρινιοτάκης, Χριστοδούλου, Γεμπλί, Σούτο, Κορομά, Καστάνας, Κυπριάνου, Κυριάκου, Δημητρίου, Κουμής, Νικολεττίδης.
Ομόνοια Αραδίππου: Πεισότο, Καλλής, Βρόντης, Αβραάμ, Μεκκαουί, Γκίχοτα, Πάτρικ, Δημήτριου, Μπαντζί, Σιντόνιο, Μορέιρα.














