aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΑντίδραση από τους διαιτητές (δηλώσεις Σκαπούλλη)

Αντίδραση από τους διαιτητές (δηλώσεις Σκαπούλλη)

Ο κ. Σκαπούλλης αναφέρθηκε στη διαφωνία του Σ.Δ.Κ. για τον ορισμό ξένων διαιτητών στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο.

Για την αντίδραση του Σ.Δ.Κ.: «Ο Σ.Δ.Κ. έχει θέσει το θέμα στην ΚΟΠ μετά την απόφαση όπως ο τελικός διεξαχθεί με ξένους διαιτητές. Πάγια θέση μας είναι πως πρέπει να ξεκινούν και να τελειώνουν οι διοργανώσεις με Κύπριους διαιτητές. Η στήριξή μας στον Κύπριο διαιτητή είναι 100% και δεδομένη. Σε περσινή συνάντηση που είχαμε για το θέμα του τελικού, εν τη απουσία του κύριου Κουτσοκούμνη, είχαμε αποφασίσει ότι ο περσινός θα ήταν ο τελευταίος τελικός με ξένους».

Για την ανακοίνωση της ΚΟΠ ότι φέτος θα είναι ο τελευταίος τελικός με ξένους: «Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε την Ομοσπονδία. Για εμάς τα δεδομένα είναι πολύ απλά. Πέρσι μας ειπώθηκε πως θα ήταν η τελευταία με ξένους. Με βάση αυτό έχουμε αντιδράσει και περιμένουμε από την ΚΟΠ τη δική της επανατοποθέτηση».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η απόφαση της ΚΟΠ: «Είναι πολύ απλά τα δεδομένα. Υπήρχε ένας τελικός πέρσι και μια απόφαση που δήλωνε πως ο περσινός τελικός θα είναι ο τελευταίος με ξένους διαιτητές και φέτος είμαστε σε αυτά τα δεδομένα που γνωρίζουμε».

Αν έχουν μιλήσει με τον πρόεδρο της ΚΟΠ: «Να κάνουμε λίγη υπομονή. Θέλω να περιμένω ακόμα λίγο να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Για εμάς ήταν δεδομένο πως φέτος θα ήταν Κύπριοι διαιτητές με βάση όσα λέχθηκαν πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ