aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΑνοίγει η αυλαία για το Κύπελλο Coca-Cola

Ανοίγει η αυλαία για το Κύπελλο Coca-Cola

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας, του κατ’ εξοχήν αναψυκτικού των γηπέδων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Ευάγγελου Μούσκου εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Corporate Affairs & Sustainibility Manager της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Μελίνα Λιμνάτη, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μούσκος ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία Coca – Cola, που για 61 χρόνια στηρίζει τη διοργάνωση του Κυπέλλου, ευχόμενος καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετέχουν.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η κ. Λιμνάτη ευχήθηκε και φέτος να ζήσουμε μαγικές στιγμές γεμάτες συγκίνηση, αθλητοπρέπεια και αγάπη για το άθλημα, πάντοτε παρέα με το κατ’ εξοχήν αναψυκτικό των γηπέδων Coca Cola.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι τα πιο κάτω:
Ε.Ν. Παραλιμνίου – Ολυμπιάς Λυμπιών
Οθέλλος Αθηαίνου – Δόξα Κατωκοπιάς
Νέα Σαλαμίνα-Πέγεια 2014
ΑΕΖ Ζακακίου – Πάφος FC
Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος- AΠΟΕΛ
ΑΕΛ – Ερμής Αραδίππου
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα
ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση
Ακρίτας Χλώρακας-Ομόνοια 29Μ

Άρης, Ολυμπιακός και Π.Ο Ξυλοτύμπου προκρίνονται στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα είναι μονοί και θα αρχίσουν στις 5 Οκτωβρίου.
Η Coca – Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας από το 1962 και η συνεργασία της με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, είναι η μακροβιότερη στην Ευρώπη. Αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, η Coca – Cola στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ