aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Έλεγαν ότι είμαι χειρότερος, τώρα θα πουν ότι είμαι ο καλύτερος»

Κετσπάγια: «Έλεγαν ότι είμαι χειρότερος, τώρα θα πουν ότι είμαι ο καλύτερος»

Πεπεισμένος ότι η Ανόρθωση διαθέτει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την τεράστια νίκη επί της Ομόνοιας με 1-0. Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδραση που έδειξαν μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων βδομάδων. Δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε όσους τον κριτίκαραν μετά την ήττα από την ΑΕΚ, λέγοντας πως την προηγούμενη βδομάδα ήταν ο χειρότερος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είχαμε εύκολες βδομάδες τελευταία, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Να έρθεις εδώ να παίξεις απέναντι στην πρωταθλήτρια Ομόνοια δεν είναι εύκολο.

Σίγουρα χάσαμε κάποιο έδαφος, αλλά έτσι όπως χάσαμε εμείς έχασαν και οι άλλοι. Δεν κερδίσαμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Τώρα έχουμε το παιχνίδι στην Ευρώπη και μετά ξανά για το πρωτάθλημα».

Για το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και αν ο κόσμος μπορεί να περιμένει ανάλογη συνέχεια: «Εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε σε κανένα, μπορούσαμε να είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Την προηγούμενη βδομάδα κάποιοι έλεγαν ότι είμαι ο χειρότερος, σήμερα θα πουν ότι είμαι ο καλύτερος. Αυτά έχουμε εδώ, πρέπει κάθε βδομάδα να μπαίνεις στο γήπεδο και να αποδεικνύεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ