aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάνει προσπάθεια ο Άρης να κρατήσει τον Κουέστα

Κάνει προσπάθεια ο Άρης να κρατήσει τον Κουέστα

Οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα από την Θεσσαλονίκη ειδικά λενε πως ο Κουέστα είναι πολύ κοντά στο ΑΠΟΕΛ αφού στον Ισπανό τερματοφύλακα έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο πως την προηγούμενη εβδομάδα ο τερματοφύλακας του Άρη είχε βρεθεί στην Κύπρο για να εξετάσει και το προπονητικό κέντρο αλλά και να συζητήσει από κοντά με τους παράγοντες των γαλαζοκιτρινων. Όλα αυτά από την Θεσσαλονίκη και μέχρι το Σαββάτο.

Χθες στον Αρη έγινε συσκεψη ανάμεσα σε Καρυπίδη και Μπούργκος, προπονητή των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα αυτής της σύσκεψης είναι η θέληση του προπονητή να παραμείνουν στην ομάδα οι Κουέστα και Ματίγια. Η αναφορά του Metrosport  «Ο προπονητής του Άρη έθεσε ως προτεραιότητα την παραμονή των Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια κι έτσι θα γίνει μια προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα. Άλλωστε με αμφότερους ήδη γίνονται συζητήσεις, οι οποίες προφανώς θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ