aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαϊάφας: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι, δεν περίμενα ίδια γκάφα από τον Απόλλωνα -...

Καϊάφας: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι, δεν περίμενα ίδια γκάφα από τον Απόλλωνα – Νωρίς για Λένον»

Ο AΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τον Κώστα Καιαφα. Ο προπονητής της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ ανέφερε πως οι γαλαζοκίτρινοι με την παρουσία του κόσμου τους έχουν το προβάδισμα για να κόψουν πρώτοι το νήμα στη κούρσα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο επί σειρά ετών αρχηγός της Ομόνοιας μίλησε και για τον Νιλ Λένον

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την ανανέωση του συμβόλαιο του με την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς: «Σίγουρα είναι σημαντικό να σου αρέσει κάπου. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Πηγαίνω από η ώρα 14:30 στο γήπεδο και φεύγω η ώρα 20:00. Πρέπει να έχεις  ανθρώπους που σε αγαπούν γύρω σου. Για την νέα σεζόν στόχος μας είναι να πάμε στην Β κατηγορία. Ήδη κλείσαμε κάποιους παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η περιοχή το ζητά και το χρειάζεται».

Για το πρωτάθλημα και η πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή: «Έπεσα έξω με το πρωτάθλημα. Θεωρούσα ότι ο Απόλλωνας δεν ξαναέπεφτε στην ίδια γκάφα με τα προηγούμενα χρόνια. Δείχνει όμως ότι είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι ειδικά ο ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο του έχει το πάνω χέρι. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Απόλλωνας θα το αντέξει αυτό. Θεωρώ πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Παίζει πολύ ρόλο η ψυχολογία και αν το βάλω σε μία ζυγαριά ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και εξαρτάτε πως θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας. Έχει πολλές αγωνιστικές να κερδίσει, είναι θέμα ψυχολογίας. Τώρα υπάρχει πίεση και νομίζω είναι χειρότερα τα πράγματα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει προπονητή που ξέρει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, τους αντιπάλους και την νοοτροπία. Για αυτό θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί».

Για την Ομόνοια και το προβάδισμα της για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου: «Νομίζω είναι ένα καλό προβάδισμα. Μία Ομόνοια μετά που αρκετά παιχνίδια παρουσιάστηκε με τέτοια φρεσκάδα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι η Ανόρθωση είναι μία απρόβλεπτή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Αν η Ομόνοια δεν πάρει σοβαρά το παιχνίδι θα έχει πρόβλημα, πρέπει να σκοράρει. Βλέπουμε παίκτες σημαντικούς που ανεβάζουν την απόδοση τους. Πολύ καιρό να δούμε τον Λέζιακς σε τέτοια απόδοση όπως και ο Παπούλης που είναι ένας μεγάλος παίκτης. Το ίδιο και ο Λοΐζου που σιγά – σιγά βρίσκει τα πόδια του».

Για τον Λένον: «Από ότι είδα είναι προπονητής που δεν θέλει να χάνει. Είναι πολύ γρήγορα όμως για να τον κρίνουμε. Φαίνεται να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές του».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να μπω στο κομμάτι της διαιτησίας γιατί ακόμα και οι πιο μικρές κατηγορίες είναι πιο ευάλωτες. Υπάρχουν πιο πολλά προβλήματα εκεί. Βλέπω στην κατηγορία κάποιους νεαρούς που είναι πολύ καλοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ