aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ θέση του Κίκη Φιλίππου για τη νότια κερκίδα, το παρασκήνιο και η διαφωνία με...

Η θέση του Κίκη Φιλίππου για τη νότια κερκίδα, το παρασκήνιο και η διαφωνία με την Ομόνοια

Περίπου δυόμιση χιλιάδες έχει πώληση ο Εθνικός Άχνας για τον αυριανό τελικό ανάμεσα στην προσφυγική ομάδα και την Ομόνοια όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Κίκης Φιλίπου.

Όπως χαρακτηριστικά δηλωσε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας υπάρχουν ακόμα 1000 εισιτήρια και κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να πάνε να προμηθευθούν το εισιτήριο τους και να στηρίξουν την ομάδα τους: «Πληροφορήθηκα ότι κόψαμε γύρω στα 2400, υπάρχουν ακόμα 1000 εισιτήρια. Είναι σαν να αγωνιζεται ο Δαβίδ με τον Γολιάθ, αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Όσο για το παρασκήνιο με τα εισιτήρια της νότιας κερκίδας ο Κίκης Φιλίππου είπε: «Ο κ. Παπασταύρου γνωρίζει ποια ήταν η θέση μου για την παραχώρηση του γηπέδου. Και οι δύο πλευρές ήμασταν σταθερές στις θέσεις μας. Προσωπικά με τον Δημήτρη Γρηγόρη έφθασα μέχρι το πιο ψηλό επίπεδο για να μπορέσει η Ομόνοια να παίξει στο Δασάκι. Για την κερκίδα είχαμε πει ότι θα περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου και μετά θα ανοίξουμε τη νότια. Είχαμε μιλήσει με τον Δημήτρη για να εκμεταλλευτούμε μαζί την κερκίδα. Είχαμε φτάσει σε διαφωνία. Δεν το κάναμε για να χαλάσουν οι σχέσεις μας. Ήταν εις γνώση της Ομόνοιας που προχωρήσαμε με το σύστημα που υπήρχε, να αφήσουμε 1000 θέσεις για να εκμεταλλευτούμε ως Εθνικός για τους φίλους της Ομόνοιας. Είχαμε δικαίωμα γιατί η κερκίδα ήταν για τον Εθνικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ