aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ σανίδα σωτηρίας του Πιατκόφσκι!

Η σανίδα σωτηρίας του Πιατκόφσκι!

Μία εκ των αλλαγών του Τιμούρ Κετσπάγια στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια ήταν ο Ματέους Πιατκόφσκι.

Εκεί, δηλαδή, που ο υψηλόσωμος επιθετικός ήταν στην «κατάψυξη» από τη 16η αγωνιστική, αίφνης βρέθηκε να αποτελεί μια εκ των τριών αλλαγών του Γεωργιανού.

Μέσα στα πολλά που χρεώνονται στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι και η εν λόγω έμπνευσή του. Υπό την έννοια πως ενώ υπήρχαν οι επιλογές για παράδειγμα των Στάθη Αλωνεύτη και Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, προτίμησε να μην δώσει σε κανέναν αγωνιστικά λεπτά, ρίχνοντας στη γραμμή κρούσης τον Πολωνό επιθετικό, μπας και κάνει τη διαφορά.

Προφανώς και θα ήθελε να εκμεταλλευτεί το εκτόπισμά του στην περιοχή, αλλά και το ύψος του ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες σκοραρίσματος. Έλα όμως που ο Πιατκόφσκι εξακολουθεί να είναι εκτός ρυθμού και γενικότερα, εκτός τόπου και χρόνου; Η προσφορά του ήταν και είναι μηδαμινή, «φωνάζοντας» με την αγωνιστική του παρουσία πως δεν είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα, ο Κετσπάγια κάτι θα βλέπει στις προπονήσεις ή κάτι θα έχει στο κεφάλι του για να δίνει και να ξαναδίνει ευκαιρίες στον Πιατκόφσκι. Το θέμα, όμως, είναι και ο ίδιος ο παίκτης να τον δικαιώνει. Από την αρχή της σεζόν, ο Ματέους έδειξε μια αδυναμία να «κουμπώσει» στο σύνολο και σίγουρα, εάν ο Καβενάγκι δεν είχε το πρόβλημα που τον έθεσε εκτός ρόστερ, αυτήν την ώρα μάλλον κανένας δεν θα μιλούσε για τον Πολωνό.

Ουσιαστικά, ο τραυματισμός του «Κάβεγκολ», αποτέλεσε άλλη μια τελευταία ευκαιρία στον Ματέους για να πείσει. Σαν τη σανίδα σωτηρίας στον τέως συμπαίκτη του, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Πολωνός δεν την αρπάζει και βουλιάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ